Sportlov

Vi startade sportlovet redan i torsdags och packade ihop oss i bilen och 05.15 rullade vi iväg till hufvudstaden för att fira pojkarnas faster som fyllt  40 år.
Som vanligt blev det en massa god mat och dryck under dessa dagar och umgänge med Hs släkt. Det blir ju inte alltför ofta som man träffas med de långa avstånden.
En liten promenad blev det för att lite uppväga allt intag och de hade faktiskt snö där nere.


De hade sportlov förra veckan så på måndag morgon när de skule iväg till skola och jobb rullade vi åter norrut men stannade en natt i Örnsköldsvik och badade på Paradisbadet.



Vi var dit i somras och pojkarna gillade det helskarpt. P for omkring på badet överallt så ingen av oss hade en chans att hänga med, han är ju dock bara 7 år så lite koll vill man ju ha, men det vara bara att ge upp och försöka fånga honom emellanåt när vi råkade på varann.

De var även imponerade av hotellet Statt First hotel, ett i hotell i gammal stil som var riktigt trevligt. Efter en god middag på hotellet stupade vi som klubbade sälar på rummet, det tar på krafterna att bada i flera timmar.
I foajen på våningen under oss fanns en staty av Tutanchamo som pojkarna blev verkligen förtjusta i.

                  



På tisdagen gjorde vi lite snabbshopping (knappt en timme), dock stannade vi till på Ströms knallen (typ GKs) och shoppade lös där istället; pojkarna fick varsit par skor till sommaren, H en tröja och jag en fleecejacka. Dessutom hittade pojkarna muggar med deras namn på och lyckan var fullständig, eller om det var Rockband 2 som de köpte i Ö-vik som gjorde lyckan.....?!
Men kvällsfikat när vi kom hem skulle vara varm choklad i de nya muggarna i alla fall.
Det finns en uppsjö av prylar överallt med namn på, dock finns aldrig Ps namn och Ms namn är alltid felstavat så när de äntligen hittade något med deras namn på var de ju tvungna att få dem...

                 



Kommentarer
Postat av: Malin

Men vad Ni har haft trevligt och hunnit med på sportlovet, och än har ni ledighet kvar!!

Mina två sportlovsdagar med barnen mån o tis, var inge vidare, två barn som mest bråkade, snöstorm och snöskottning och rensa här hemma...men idag när jag var tillbaks på jobbet då blev det jättefint väder. Oj nu var det inte meningen att gnälla, men lite synd om mig är det...

Ang din kommentar hos mig, A har inte deltagit i några organiserade aktiviteter hittills, basketen han var på, var pröva på tillfällen inför hösten.







2009-03-04 @ 21:54:02
Postat av: Carina

Men oj vad ni hunnit med!! Roligt!



Paradisbadet i Övik är fint. Har varit där för 6 år sedan. Vill minnas att det fann en VIP el SPA avdelning man kunde betala lite extra för. Satt i lugn och ro och bubblade, även bastu och ett kallhål att doppa sig i.

Hoppade även efter viss tvekan ned från en hög avsats ned i den vanliga simbassängen.

Bodde även på något hotell i närheten som jag inte minns namnet på.

2009-03-05 @ 10:25:36
URL: http://nicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0