3:e advent

kom och gick i bara farten.

Här på bloggen har det varit riktigt lågtryck vilket det är på mig också! Hur trött kan man vara egentligen?
Min sömn är verkligen i otakt just nu, stämmer inte alls med normal vardag.

Somnar på kvällen, vaknar vid 02 tiden, jättevarmt och svettigt. Ligger och viftar med täcket och snurrar ett par timmar, somnar om en halvtimme innan klockan ringer och är då hur trött som helst, snoozar ytterligare en halvtimme och tvingar mig sen ur sängen. Är trött hela dagen på jobbet, kommer hem, äter middag och sen skriker kroppen efter soffan dit jag slocknar under några timmar före sänggående. Snacka om dålig sömnrytm!

I kväll blev det bara en timme på soffan, har tvingat mig att vara vaken, även om jag inte gjort något vettigt (suttit framför datorn!) men måste börja i någon ände. Ska även försöka byta täcke till någon tunnare filt, kan inte sova med bara påslakan! Vi som inte ens har bytt till vintertäcken, de nya sommartäckena jag köpte i våras var nog lite för varma!

Annars så har yngste sonen blivit av med tandställningen (kanske jag nämnt det tidigare..?, är lite snurrig), dock skulle någon specialist kolla hans bilder om de nya tänderna kommer som de ska.
Vi har även fått tid till röntgen och läkarundersökning av hans höft i januari och inväntar även tid till läkarundersökning av den äldre sonens triggerfingrar. De blev ju bra i våras efter kortisonsprutor men har åter börjat krångla nu i höst. Så vi får väl se om det blir operation eller om det blir mer kortison.

Är ovanligt ostressad inför julen, har väl inte orkat stressa upp mig ens en gång. Har tagit det lugnt med julklapparna i år, strukit en del, gjort jätteenkla en del. Och sambon har hjälp till med julklapparna och varit ovanligt engagerad i dem i år. Det är jag jättetacksam för!
Dock återstår några klappar att inhandla men det känns bara lugnt, det kan jag mysa med någon lunchrast!

Lucia är det idag och jag har varit med jobbet på morgonen till Kulturens Hus och sett luciatåg, fikat glögg, pepparkakor och lussekatter. Det var en jätteduktig kör som var luciatåg så man fick verkligen njuta av sångerna.


Kommentarer
Postat av: Malin

Det lät inge vidare med den sömnrytmen :( Du låter ändå väldigt sansad o ostressad ändå!



Anledningen till att jag stressat på m julfixet är bla för att jag skall åka iväg några dgr m jobbet. Egentligen tycker jag att det är rätt kul att fixa o dona, fast julklapparna är lite dryga och jag önskade att jag hade kunnat ta ett par lediga dgr men det är inte läge nu.



Jag gissar att undersökn av yngre sonen har med infektionen han hade som baby att göra?

Skönt att han blir av med tandställningen hoppas han slipper fler turer. Vår äldste åker nog på det, men hon har fortfarande flera mjölktänder som skall ut först, sen får de se om dubbelmontaget fixar sig eller inte.



Kanske kommer en bild på klänningenbloggen, du har ju snällt bjudit på bilder när vi frågat. MEN det är verkligen inget speciellt m den, den hängde på ett reaställ o jag hade nog tänkt mig den som tunika först men den är rätt lång för det. Färgen kanske är lite inspirerad av dig, fr dina stövlar o tunika? Nej banne mig, skall nog masa mig isäng nu så jag orkar läsa mer än 3 sidor om jag har tur.

2010-12-13 @ 21:40:05
Postat av: Susanne

Skönt att höra att du inte är så stressad inför julen. Jag försöker också att hålla mig så ostressad som det går och hittills har jag lyckats ganska bra.



Svar: Haha, jamen visst hade hon en skön min...jag var väldigt sugen på att lägga til ett åskmoln eller något ovanför huvudet på henne men valde att låta bli... en bild säger ju mer än tusen ord och några av dessa ord var "kallt" "dumma matte" "jag vill in" :-)

2010-12-15 @ 09:46:41
URL: http://kandy.se
Postat av: Päivi

Sömnrytmen låter inge vidare, hoppas du får iordning den snart. Vad gäller julen orkar inte jag heller stressa. Men det är något jag inte gjort på många år. Jag är så pass "dum" att jag tänker: det jag inte orkar/hinner göra själv är butikerna fyllda med :o) Jag har väldigt få "måsten" till jul nuförtiden, faktiskt...



Ha det bäst! Och mycket god sömn till dig :o)

Kram

2010-12-15 @ 18:34:09
URL: http://paivja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0