Mattips

Vi gjorde rotmos och fläsklägg i söndags, det är så underbart gott!! Antagligen för att man inte gör det så ofta.
Fick en idé och sparade buljongen som blivit när läggen kokades.
Med denna som bas gjorde H snabbt en jättegod korvsoppa till middag igår. Mycket godare än med buljongtärning.....
Mums!

Kommentarer
Postat av: Malin

Det lät jättegott!! Båda rätterna, bra m lite tips.

2008-10-22 @ 18:46:46
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: elle

oj, seriösa matlagare... inte illa! Imponerad!

2008-10-23 @ 06:48:08
Postat av: Carina

Rotmos gillas men inte av sambon.

Kokade lax här tidigare och behöll skyn som jag frös ned. Återstår bara att se om den går att använda och hur det blir.

2008-10-23 @ 08:03:15
URL: http://nicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0