Saknas

Just nu saknas det energi, inspiration och motivation. Kan inte komma på när sist jag varit så vansinnigt konstant trött. Har ingen ork till någoting, varken på jobbet eller privat.
Det är jättejobbigt. Och stressigt, för jag får ingenting gjort.

Skulle vilja ta på myskläder, krypa upp i soffan under varma filten, spela Wordfeud, äta choklad, dricka ett litet glas rött och lyssna på TYSTNADEN!

För just nu är jag sjukt less på alla ljud att inte ens musik lockar, och då är det illa...!


En bild från mer inspirerande dagar i höstas!


I rättvisans namn

Alla goda ting äro tre, heter det, men i rättvisans namn så äro alla dåliga ting också tre!

Berättade tidigare om tvättmaskinen som gav upp och vi tvingades raskt köpa en tvättmaskin och med det bestämde vi att följa vår ursprungsplan när vi flyttade in i huset att även skaffa torktumlare (som jag nu med förtjusning kör nästan dagligen!)
Nr ett i dåliga ting, spendera dyra pengar oplanerat på sådana maskiner.

Nr två, i helgen har det BLÅST, om någon missat det, och rejält. Det resulterade i att när yngsta pojken kom hem och öppnade dörren tog vinden tag i den slet det så hårt att karmen sprack! Ett under att inte hela dörren for i väg till grannen! Så nu gäller "HÅLL I DÖRREN" tills sambon lagat den.Trots två pass med snöskottning idag kände jag mig tvungen att städa toaletterna, toaletterna och köket är alltid prio ett när man ska städa något i detta hus.
Så med energin uppe efter andra snösvängen gick jag lös på toaletterna. När jag skulle torka lilla glashyllan med parfymer och deos på tappade jag en parfym.

Trasig parfymplaska, VE OCH F*N! Nejdå, parfymflaskan höll men det gjorde däremot inte locket till vattentanken på toastolen! Nr tre.... 
Har inte meddelat den frånvarande sambon detta än, han lär ju upptäcka det när han kommer hem.

MEN, nu ska det väl vara slut på rackel.... peppar, peppar, ta i trä!

Vuxenhelg

I helgen var vi med två andra par på nöjesresa ner till huvudstaden.

Vad som är nöjen är ju faktiskt en subjektiv uppfattning.

Men vi sex har ett gemensamt nöje, MAT, god mat och dryck. Som vi har förlustat oss, från frukost till middag!

Shopping hann vi också med mellan måltiderna, två par jeans, en vit(!!!) blus, två koftor, ett par t-shirts och linnen. Med så intensiv shopping behövdes en ny plånbok, konstigt den jag köpte var tom....

Vi var även på Cirkus och såg Robert Gustavssons 25 års jubileumsrevy. ALDRIG har 1,5 timme gått så fort!!


Det är ju därför

Nu har kylan verkligen kopplat greppet om oss här uppe.

Hela veckan har man förbannat sin egen dumhet och ifrågasatt varför man bor här. Kan inte finnas någon anledning att befinna sig här vintertid annat än att det är myggfritt.

Men i helgen i strängaste kylan har vi varit på "Tornedalsturné" och när man sitter där i bilen mil efter mil med bara skog och åter skog. Då får man svaret; så vackert, SÅÅÅ VACKERT det är i denna gnistrande kyla.

Den isande klara blå himlen, solens kalla sken, den vita snön tung, tung på trädens grenar. Det är därför...


...då vill man inte bo någon annanstans!


Polarforskare....?

Det har varit kallt i helgen och då passade vi på att var på dop.
Minus 30-35 grader ute och plus 10-14 grader inne i kyrkan, ett kallt dop där de flesta satt med ytterkläderna på och dopvattnet förvarades i en termos tills det var dags att blöta huvudet på lilla Valle.
Snabbare dop har jag inte varit på kan jag lugnt säga.

Med denna erfarenhet antar Valles föräldrar att han nog blir en polarforskare....Men sötare blivande polarforskare finns nog inte....!


Det här med shopping och inspiration.

tycker jag oftast kul, men det finns vissa saker som inte alls är kul att handla, som jag verkligen inte vill spendera pengar på. Det brukar jag försöka överlåta åt sambon.
Exempel på tråkig shopping; tvättmaskin, inge kul alls!
Så det fick sambon shoppa i veckan, som bonus så fick han även köpa en torktumlare (om än tråkigare!)


Men se själva, hur kul är det...?!


Nä, då är det betydligt roligare att åka med en väninna norrut till det stora möbelvaruhuset och där låta sig inspireras och shoppa loss. Om det kan ni läsa om här och här. Och detta blev resulatet av den lördagsunderhållningen.Lite roligare, eller hur...?


Apropå inspiration, två tillfällen där den förväntade inspirationen uteblivit har jag råkat ut för på kort tid.
For med ovan nämnda väninna på tjejkväll hos en kakelbutik i stan, snacka om utebliven inspiration!! Läs mer här.
Och ikväll skulle jag med en annan väninna på en föreläsning om Mindfullness, vilken besvikelse när det kom mail i veckan att föreläsningen var inställd. Luften gick liksom ur mig, jag hade ju sett fram emot den föreläsningen!

Tycker det är synnerligen praktiskt med väninnor som bloggar, när man varit på samma äventyr behöver ju bara en skriva, jag kan länka.(Hoppas Nica har överseende med min lathet...) 

 


RSS 2.0