Födelsedag

Nu har även vår äldsta pojke fyllt år, 12 år, bara ett år kvar som barn sen blir han tonåring!!
Vad hände?? Vart tog åren vägen, det var ju nyss vi var på väg till BB...

Tolvåringen firade vi på hans födelsedag med att hela familjen gick på restaurang, vi testade den nya restaurangen i stan, Tapachula, mexikanskt. God mat, men logistiken behöver trimmas lite. Vi fick inte in varmrätterna samtidigt och de missade Ps potatis och läsken var inte kall. Men ambitionen till bra service var inget fel på, till läsken fick is, potatisen kom till slut och för att vi inte fick in varmrätterna samtidigt så bjöd de på efterrätten, även delvis pga att M fyllde år (vilket P var det första han informerade servitören om!).

På fredagen firade han med kompisarna med att åka på Lasergame. Det uppskattades både av M och kompisarna (även flickvännen var med, enda tjejen!)
Och sen på lördag med släkten med att moster och morbror med famlijer kom och grillade och åt tårta.

Med andra ord ett riktigt firande!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja jösses visst har tiden gått fort!!! E blev precis idag bjuden på Lasergamekalas till helgen men vi är grymma o elaka föräldrar och tvingar henne att gå på den extra dansträningen. De har föreställning i Kulturens hus snart och E behöver all träning hon kan få..Men hon o lillebror ansluter till fikat efteråt.



2009-05-18 @ 22:17:13
Postat av: Carina

Minns den dagen som om det var igår. Du skulle vara ledig veckan innan. På väg till jobbet på måndags morgonen noterade jag att er bil var borta. Mycket riktigt var ni på BB och fick er första guldklimp. Och där rök den semesterveckan.



Minns även uppvaktningen när ni kommit hem igen. Har nog aldrig sett så många röda rosor på en och samma gång!!!

2009-05-19 @ 09:43:36
URL: http://nicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0