Middagsotur

När vi var i Stockholm skulle vi äta middag i samband med Buddy Holly men ingenstans när vi bokade våra biljetter gavs information att man skulle komma till Göta Lejon tidigare och äta i restaurangen.
Vi hade tagit förgivet att man äter medans man ser på showen.

Så det blev ingen middag för vår del. (Pizza Hut på natten efter showen..)

Detta påtalade vi och i veckan fick vi pengarna tillbaka för den uteblivna middagen och idag skulle vi använda dem och gå ut och äta hela familjen.
Sagt och gjort. Vrålhungriga hela familjen for vi iväg.
Men inte blev det lyckat denna gång heller!

Först får P in varmrätten samtidigt med sin förrätt vi påpekade det och den åkte ut igen. Sen fick pojkarna in sin mat men M fick inget ris till sin Fyra små rätter, vi väntade och väntade. Inget ris och ingen varmrätt till H och mig!
Till sist tog mitt tålamod slut eller hungern tog överhand och jag gick och klagade. M fick sitt ris när han i princip hade ätit färdigt och vi fick våra varmrätter och en massa ursäkter från servitrisen.

Nåja, lite kompensation, pojkarna fick glass till efterrätt och vi slapp betala för Ms mat. Men den trevliga upplevelsen med att gå ut och äta hela familjen uteblev, tyvärr.



Kommentarer
Postat av: Malin

Men äsch då...tur att ni fick kompensation i alla fall.

Idag fick sonen välja fredagsmiddag som vi åt på tumanhand, sen har vi frossat i oss "fredagsmys".



Trevlig helg!

2009-10-02 @ 21:54:32
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Carina

Vad trist när hela familjen äntligen går ut och äter. Trots kompensationen är det inte samma sak. Man ska få slå sig ned, bli uppassad och bara få njuta. Inte behöva använda sitt tålamod.



I fredags efter jobbet avböjde via att köa till bord på Wallan. Hamnade oplanderat på Invit. Efter en drink satte vi oss vid ett bord, anammade matmenyn (från Cook's). Drack och åt gott. Avrundade med att dela en efterrätt. Kan varmt rekommenderas! Men då kanske på tu man hand.

2009-10-04 @ 09:45:44
URL: http://nicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0