Sportlov

Sportlovets två sista dagar gör pojkarna och jag likt Malkins och checkar in på pensionat i hembyn med helpension och inga måsten, bara ta dagen som den kommer och slappa.



Pensionatet var nästan helt insnöat....;)


Igår var det matvaruinköp, en timmes underbar promenad i sol och dagsljus, skvaller med kaffe och gotta hos en god vän på kvällen.

Idag blir det shopping av kläder och kött och kanske badhuset på kvällen. Och på lördag åker vi hem men innan dess mer matinköp, nämligen knäckebröd, thé (!), filbyttor, korv och godis som vi bunkrar från Finland.

 


Kommentarer
Postat av: Malin

Många bra pensionat just i det där kvarteret!! :)

Ni valde bättre dagar vädermässigt för er resa o ledighet!



Jag älskar Tupla o de mintfyllda lakriststängerna fr Finland. Så det handlade vi, och så köpte maken LongDrinks men de tappade vi bort efter vägen :0

2010-03-05 @ 19:22:06
Postat av: Malin igen

Föresten kolla in hos vickes.blogg.se Vår gemensamma bekanta har inrett några rum på hotellet i hembyn!

2010-03-05 @ 21:47:09
Postat av: Päivi

Åh, även ni har kommit iväg på "pensionat". Låter härligt!!! Vi har sportlov nästa vecka och är ledig halva veckan. Men för oss blir det inget "pensionat", bådas föräldrar bor nära. Däremot ska vi göra små dagstripper, förhoppningsvis bl a snöslottet.

Men du, varför köper man thé från Finland, det andra förstår jag men the har jag inte än upptäckt någon speciell sort?!?! Tips???

2010-03-05 @ 22:15:58
URL: http://paivja.blogspot.com
Postat av: Carina

Hiilosmakkara och finsk senap finns ju numera att köpa här i stan. Men de finska lakritsstängerna med choklad, mint, m m är ju bara för goda!

2010-03-06 @ 09:34:30
URL: http://nicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0