Tjejlördag

En heldag med tjejkompisar på IKEA! Vi jobbade på bra med shoppingen där och efter sex timmar och bara servetter på inköpslistan kom jag ut med dyraste notan!
Jag är inte lika strukturerad i mina inköp som mina medsystrar är med sina seriösa inköpslistor.


Hm, vilken färg, vilket tyg ska väljas, svåra frågor som kräver betänketid.


En heldag på IKEA tar på krafterna  och en vilopaus behövs. Bortse från "graviditetsmagen" och dubbelhakorna, men visst är lamporna läckra..?? Blev helkär i dem, dock fick de inte följa med hem.

Innan IKEA  hann vi med den nyöppnade butiken Crown. Vi träffade en gammal klasskompis vi inte sett på evigheter, kul! Synd att jag är så vansinnigt dålig på att hålla kontakt med gamla vänner, varför???? När än den ena eller andra personen dyker upp i huvet får jag dåligt samvete och samtidigt tänker jag att nu ska jag inte skjuta upp med att höra av mig, ikväll slår jag en signal. Händer det??? Nej. Men de finns i mina tankar, om det nu vore någon tröst...

Naturligtvis hann vi både med Skopunkten och Fabriksbutiken också när vi ändå var i gränsstaden.
På hemvägen blev det kinamat till middag i Kalix, heldöd kom jag hem, lyfte in mina fynd och "dog" sedan i soffan, trött och lycklig!

Kommentarer
Postat av: Malin

Såg inte ditt inlägg förrän nu, man skulle nästan kunna tro att jag kopierat vissa bitar (då jag publicerat mitt efter ditt)!



Ja det var en härlig dag, skönt att slippa vardagens plikter en stund. Nu skall jag börja städa hemma så att jag sen kan sätta fram lite av det nyinköpta.



2010-09-20 @ 08:41:12
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Susanne

Tack för dina beskrivande ord i min lilla tävling!

2010-09-20 @ 09:54:59
URL: http://kandy.se
Postat av: Päivi

Som jag skrev hos Malin så verkar ni haft en perfekt dag. Att bara fara iväg och shoppa loss med några goa vänner är ju toppen. Sen att man är helt slut när man kommer hem hör väl till saken, eller hur ;o)



Ha det bäst!

2010-09-20 @ 11:28:41
URL: http://paivja.blogspot.com
Postat av: Katta

Var jättekul att ses! Var länge sedan sist! Hittade du något på Crown? Läste att du handlat en del på Ikea...jag var där igår och har inte varit där sen i somras så slutade med lite saker...Gillar ju inredning så har blivit många Ikea besök för mig. Jag brukar kika in på din och Malins blogg och lovar att börja kommentera :). Ha det bra!

2010-09-20 @ 18:35:12
Postat av: Daniel

Vänner & ikea... löööW! Å lite trött ska man ju bli på ikea!!!

2010-09-20 @ 22:53:15
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Carina

Tack för en supertrevlig och inspirerande shoppinglördag!!



Du jobbade på bra. Själv fick jag med mig hem mer kläder/skor än inredningsattrialjer. Haha.. så det kan gå.



Men.. jag har så svårt att välja sofftyg. Är i övrigt supernöjd med soffan. En av få i min stil som dessutom har den något udda men rätta längden 190 cm. Man kan inte få allt. Det är bara att bestämma sig.

2010-09-23 @ 22:37:14
URL: http://nicas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0