Gulligt

Om ni känner för att se något riktigt gulligt föreslår jag att ni besöker Kandy.se, gå gärna in på hennes katergori "KATTegori"

Hennes katt Svea har fått kattungar och naturligtvis presenterar hon en massa gulliga bilder på de små liven.

Pågår en namntävling där just nu, där en av de tre katt-bäbisarna ska bli namngiven (en har redan namn, nämligen lilla Sven)

Naturligtvis har jag varit och lämnat förslag: Skrållan, Spinn, Senna, Selma och Sally. Tycker att den borde heta Selma eller Sally (vilket fler också tycker).


Kommentarer
Postat av: Susanne

Nämen va kul, Fluffy är med på din blogg... ja tänk så många fina, roliga och fantasifulla namnförslag som har trillat in... och fler blir det förmodligen.



Svar: Härligt med sol, jag var ute en sväng förut men såg ingen sol tyvärr... fast skönt ändå. Hoppas du fick en underbar promenad!



Susanne

2011-01-22 @ 13:18:33
URL: http://kandy.se
Postat av: Junitjej

Jag gillar din blogg!

2011-01-22 @ 15:52:45
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Junitjej

Svar: Kul att du tycker att jag har tagit härliga vinterbilder. Tack så mycket! Det vackra vädret är kvar även idag. Ha en trevlig söndag!

2011-01-23 @ 14:17:20
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Malin

Katter o kattungar är såå söta, jag har en bloggvänn som nyligen skaffat sig två stycken kattungar, Astrid och Torsten och de bjuder till många skratt!



Sally heter Emmas salamander numera, efter ett litet missförstånd, hos tidigare ägaren hette hon Selma.



2011-01-23 @ 22:11:16
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Päivi

Kattnamn skulle jag nog inte kunna komma på några roliga... Har däremot nyligen försökt ge namnförslag åt en vän som fått barn :o)

2011-01-24 @ 20:45:54
URL: http://paivja.blogspot.com
Postat av: Susanne

Svar: Nej, hon är inte utanför men kanske lite försiktig... hon sitter gärna och iakttar vad de andra pysslar med en stund innan hon ger sig in i leken :-) Men de är helt bedårande... och det är kul att de är så olika...



Ha en bra tisdag!



Kram

Susanne

2011-01-25 @ 11:30:52
URL: http://kandy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0