En sån dag

Snön har som sagt kommit rejält, det blåser och är halt efter vägarna. Känns som om dagen varit lite udda, snön ligger vit på backen och ett slags lugn och en glädje infinner sig. Det blir som tyst runt omkring. Nu har vintern landat.

Men dagen då, tja fick samtal om att förlänga mobilabonnemanget och får då en ny telefon, så nu ska jag också bli med smartphone och mobilsurf.

Över hälften av kollegerna var frånvarande av olika anledningar så det var riktigt lugnt och skönt, nästan lite mysigt, på jobbet idag.

På eftermiddagen kom blombudet med blommor till en kollega, jättenyfikna blev vi ju och retfulla vad hon har för fuffens för sig när blommorna inte skickas hem utan till jobbet.
Vi har minsann sett på film hur det brukar vara när någon får blommor på jobbet...;)

Avsändaren på kortet gav inget svar om vem skickat, utan bara ett par initialer som vi under resterande av dagen inte kunde klura ut vem det kunde vara. Mottagande kollega "påstod" sig inte heller veta.... läge för mer glirlingar. Nåja, hon tog med sig blommorna hem, vågat....?

Trött på bussen hem, höll på att somna och nästan glömma kliva av på min hållplats, hade kunnat fortsätta med bussen någon timme till.

Kommer hem, då har yngre sonen gått hem tidigare från skolan med halsont och feber.
Med posten hade det kommit ett brev från universitetssjukhuset att det äldre sonen tydligen har brist på D-vitamin.
Han vill inte ha AD-droppar som en bebis, men blev glad över att få börja äta gravad lax till frukost....
Vi började dock med en Kalle Anka tablett med multivitaminer och det var ju inte bra, han ville ha Nalle Puh....;)

Kyckling på fredag..... typ tacokyckling med hemmagjord guacamole. Har nog aldrig ätit så god guacamole förut, grymt mumsig.

Nu läge för en stund i soffan innan den med bristande D-vitamin ska hämtas hem från kompis.

Kommentarer
Postat av: Malin

Händelserik dag!! D-vitaminbrist, ojdå, en resa till solen vore ett annat alternativ. Är det inte därför man är mycket tröttare oxå den här mörka årstiden?

Trevlig helg!

2011-12-09 @ 21:46:50
Postat av: Susanne

Svar: Oj då, det lät som om det handlade om hårdträning :-) Vi testade det på jobbet för ett tag sedan och när möjligheten nu dök upp så tog jag den... bra för konditionen kan jag tro.



Hopas fjärde advent har varit bra, kram!

Susanne

2011-12-18 @ 19:04:29
URL: http://kandy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0