Verklighet och verklighet

Nedanstående status florerar just nu bland föräldrar på nätet och visst är den sann den texten.

"Tallrikar på köksbordet, visar att jag fixar mat till min familj. Fyllda soptunnor visar att jag plockar upp skräpet efter dem. Smutsiga golv visar att mitt barn får lov att ha roligt. Smutstvätt i tvättkorgen visar att mitt barn får rena kläder varje dag. Ett vått badrum fullt med leksaker visar att jag badar mitt barn! Så nästa gång du kommer oanmält till mitt hus, så tänk dig för innan du dömer! För kommer du för att hälsa på mig, så kom in. Kommer du for att döma mitt hus, så ring kvällen innan och säg att du kommer ☺ om du är en förälder och håller med mig att hemmet inte alltid behöver skina, så sätt denna på din status."

Men om jag skulle omvandla den till min verklighet så blir det lite annorlunda:

Tallrikar på köksbordet, har inte ungarna plockat bort efter sig när de ätit. Fyllda soptunnor, jag har glömt skicka ut ungarna med soporna. Smutsiga golv, ingen har dammsugit inte ens ungarna. Smutstvätt i tvättkorgen, ungarna gnäller att de inte har några rena kalsonger i garderoben. Ett vått badrum, ungarna har INTE duschat efter idrotten/träningen!
Så nästa gång du kommer oanmält till mitt hus, är jag antagligen inte hemma. För kommer du för att hälsa på mig, så ring kvällen innan. Kommer du for att döma mitt hus, har du inget här att göra. Och om du är förälder och håller med mig att man sällan är i sitt hem numera, så sätt denna på din status. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0