I rättvisans namn

Alla goda ting äro tre, heter det, men i rättvisans namn så äro alla dåliga ting också tre!

Berättade tidigare om tvättmaskinen som gav upp och vi tvingades raskt köpa en tvättmaskin och med det bestämde vi att följa vår ursprungsplan när vi flyttade in i huset att även skaffa torktumlare (som jag nu med förtjusning kör nästan dagligen!)
Nr ett i dåliga ting, spendera dyra pengar oplanerat på sådana maskiner.

Nr två, i helgen har det BLÅST, om någon missat det, och rejält. Det resulterade i att när yngsta pojken kom hem och öppnade dörren tog vinden tag i den slet det så hårt att karmen sprack! Ett under att inte hela dörren for i väg till grannen! Så nu gäller "HÅLL I DÖRREN" tills sambon lagat den.Trots två pass med snöskottning idag kände jag mig tvungen att städa toaletterna, toaletterna och köket är alltid prio ett när man ska städa något i detta hus.
Så med energin uppe efter andra snösvängen gick jag lös på toaletterna. När jag skulle torka lilla glashyllan med parfymer och deos på tappade jag en parfym.

Trasig parfymplaska, VE OCH F*N! Nejdå, parfymflaskan höll men det gjorde däremot inte locket till vattentanken på toastolen! Nr tre.... 
Har inte meddelat den frånvarande sambon detta än, han lär ju upptäcka det när han kommer hem.

MEN, nu ska det väl vara slut på rackel.... peppar, peppar, ta i trä!

Kommentarer
Postat av: Linda/Candygirl

Jösses sån otur. Men det brukar ju heta att det ska vara tre saker som pajjar när det händer. Och nu ÄR det ju tre... Håller tummarna att det räcker så.

2012-02-19 @ 22:56:21
URL: http://www.candygirl.nu
Postat av: Carina

Ånej!! Hur kan man ha sån otur!?! :(

Nu måste det vända å det raskaste!

2012-02-20 @ 07:01:27
URL: http://nicas.blogg.se/
Postat av: Malin

Nää men......fy så trist :(((Ja visst kan ha roligare saker att göra än reparera och köpa nytt... ibland känns det så hopplöst.Men nu har ni gjort bort er dos och du får tänka att det kunde varit ännu värre saker som hänt.

2012-02-20 @ 10:51:19
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Ja, förhoppningsvis så går inget mer sönder i år, ni kanske gjort bort ert nu?Tråkigare saker kan man nog inte lägga pengar på- det är ju som att spola ner pengar i toastolen ;)

2012-02-22 @ 20:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0