Pite Havsbad

tja, hur var helgen annars där?

Vi hade en mycket rolig och avkopplande helg totalt sett, men inte beror det på själva anläggningen utan på vårt härliga gäng!

Det är faktiskt fascinerande att den anläggningen går och att man är så dum, som vi, att man fakitskt återvänder dit egentligen.

Det är som inte riktigt något som fungerar fullt ut, inte någon i personalen som egentligen vet något helt säkert.

Vid bokningen var det ett pris för extra säng, på bokningsbekräftelsen ett annat och vid betalning ett tredje!
Vid första kontakten vet de inte om restaurangen är öppen, vid nästa kontakt så ska den vara öppen men man måste inte boka bord. Vid tredje kontakten måste man boka bord....

Trots bokningstvång med klockslag för att få äta vet tydligen inte köket hur mycket gäster som är bokade och de hinner inte få fram mat i god tid till alla vilket resulterar i långa väntetider och köer till buffén (och vissa gäster med vredesutbrott i köket!). Dryck skulle köpas i baren och trots bokningar har de bara en stackare i baren (blev en till senare) så där uppstår det också lång kö och lång väntan.

Tre familjer, varav två betalade rummen och middagen för sin familj vid incheckningen medans den tredje familjen valde att betala vid utcheckningen, då har man lagt alla tretton(!) middagarna på den familjen och inte dragit av de som redan var betalda....nollkoll!

I badet är lokalerna ovanligt kalla, dålig värme i ångbastun, herrarnas vanliga bastu iskall, ingen utrustning för att kunna kasta ånga i damernas. Lite rackel med "trafikljusen" vid åkattraktionerna.
I damernas duschar går det inte att få jämn temperatur, ena sekunden hoppar man högt pga iskallt vatten för att nästa stund skutta därifrån som en skållad kanin.

Dumt att i badet inte kunna beställa från grillen i badfoajen som bara har en dörr emellan...

På lördagen när vi bokade solterassen skulle betalkvittot gälla som "biljett" dit, men det var ingen som kollade dem när vi väl skulle sola. På söndagen fick man särskilda biljetter till terassen som samlades in när man skulle sola.....eeh, plötsligt totalkoll.

När vi checkade in på rummen var det bra temperatur där, inte för kallt och inte för varmt, väldigt behagligt. Samma behagliga temperatur när vi går till rummen efter badet och gör oss i ordning för middagen. 
Men på kvällen när vi återkommer efter middagen var det som att gå in i en het bastu!
Fort stänga av elementet och öppna balkongdörren en stund för att vädra ut.
Den värmen skulle de haft på badanläggningen och i ångbastun under dagen i stället, tycker jag.....

Tycker det är lite "gulledej" över hela anläggningen....

Kommentarer
Postat av: Malin

Tur att ni hade trevligt i alla fall, gillar din kommentar "lite gulledej över alltihop" =)



När jag tänker efter så har jag inte heller varit så nöjd med mina (ganska få) besök där. När vi varit på konferens med jobbet har inte maten/buffe/julbord varit ngn höjdare alls. Och när vi var där och badade med familjen tyckte vi att det var skitigt i badhusdelen, smuts och till och med nedblodat golv, de hann inte hålla undan.



2012-01-17 @ 08:03:52
URL: http://malkins.blogg.se/
Postat av: Malin

Ang skidåkning, köp skatingskidor då behöver man inte valla och svära över bakhalt :)



Jag fick börja med det pga av min stela led i foten, fungerade inte med klassiskt längre utan massor av smärta i varje frånskjut.

2012-01-18 @ 09:39:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0